Hondenuitlaatservice Nijmegen – Mee Met Bobby

Wil je je hond een lange wandeling geven waarbij hij fijn met andere honden kan optrekken? Woon je in Nijmegen beneden de Waal, Beek, Ubbergen, Berg en Dal of Heilig Landstichting? Ga jij voor kleinschaligheid, kwaliteit en veiligheid? Dan is Mee Met Bobby de hondenuitlaatservice voor jou!

Zo werkt mijn sportieve hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice NijmegenIk, Karin Lavrijsen, kom samen met mijn spaniel Bobby je hond ophalen. Als al onze gasten in hun eigen bench in de bus zitten, rijden we naar een van de vele uitlaatgebieden die Nijmegen rijk is. Daar aangekomen lopen we maar liefst anderhalf uur stevig door en soms trekken we zelfs hardlopend door de bossen. Met het halen en wegbrengen erbij, is je hond een volle ochtend onder de pannen. Wanneer ik je viervoeter weer bij je aflever, kan hij geen woef of waf meer zeggen.

Hondenuitlaatservice Nijmegen met maximaal zes honden per wandeling

Mee Met Bobby is al sinds 2008 in Nijmegen en omgeving de uitlaatservice met een eigenzinnige visie. Dankzij de kleine groepjes van ten hoogste zes honden, krijgt iedere hond de aandacht die hij verdient. En is het veel makkelijker om de controle over de roedel te behouden. Ook onder het rijden, omdat in de Mee-Met-Bobby-bus de honden apart van elkaar zitten in benches. Je merkt: bij mij is elke hond koning.

Honden uitlaten is een vak

Al tien jaar dus bevlogen aan het werk. Want wat is het leuk om te doen! En ik leer nog iedere dag bij. Honden uitlaten is ook gewoon een vak waarin je je moet bekwamen en dan met name het lopen met een groepje honden. Een theoretische achtergrond verkreeg ik tijdens de opleiding Kynologische Kennis 1 van de Raad van Beheer. Wil je weten wat ik nog meer doe aan kennisvergaring? Lees dan verder bij ‘Wie ik ben’.