Hondenuitlaatservice Nijmegen – Mee Met Bobby

Wil je je hond een lange wandeling geven waarbij hij fijn met andere honden kan optrekken? Woon je in Nijmegen beneden de Waal, Beek, Ubbergen, Berg en Dal of Heilig Landstichting? Ga jij voor kleinschaligheid, kwaliteit en veiligheid? Dan is Mee Met Bobby de hondenuitlaatservice voor jou!

Zo werkt mijn sportieve hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice NijmegenIk, Karin Lavrijsen, kom samen met mijn spaniels Bobby en Yorick je hond ophalen. Als al onze gasten in hun eigen bench in de bus zitten, rijden we naar een van de vele uitlaatgebieden die Nijmegen rijk is. Daar aangekomen lopen we maar liefst anderhalf uur stevig door en soms trekken we zelfs hardlopend door de bossen! Met het halen en wegbrengen erbij, is je hond een volle ochtend onder de pannen. Wanneer ik je viervoeter weer bij je aflever, kan hij geen woef of waf meer zeggen.

Maximaal zes honden

Mee Met Bobby is al sinds 2008 in Nijmegen de uitlaatservice met een eigenzinnige visie. Dankzij de kleine groepjes van ten hoogste zes honden, krijgt iedere hond de aandacht die hij verdient. En is het veel makkelijker om de controle over de roedel te behouden. Ook onder het rijden, omdat in de Mee-Met-Bobby-bus de honden apart van elkaar zitten in benches.

Opgeleid loopt beter

Mee Met Bobby is meer dan zomaar even de hond uitlaten. We doen er alles aan om onze theoretische achtergrond op peil te houden. Zo volgden mijn vriend De Hondenman en ik de eenjarige opleiding Kynologische Kennis 1 van de Raad van Beheer. Zomer 2013 slaagden we glansrijk voor het landelijk examen, dat vakken omvat als voedingsleer, gedragsleer en gezondheid van de hond. Het leukst vonden we de lange lijsten van rassen die we uit het hoofd moesten leren.
Wil je weten wat we nog meer doen aan kennisvergaring? Lees dan verder bij mijn persoonlijke verhaal.