Groendecoratie Groen Met Bobby

groenverlegen
Foto: Michael basten

Omdat ik mijn klanten graag laat meegenieten van al het natuurschoon dat me omringt, bied ik de aanvullende service Groen Met Bobby. Voor een (extra) strip van de strippenkaart (dus 16 euro) krijg je een groendecoratie thuisbezorgd. Leuk voor op tafel of om door te geven als cadeau!

IMG_-35tzhi

Wat moet je je voorstellen bij zo’n groendecoratie stuk?

De ene keer stel ik een compositie samen van bladeren in een mooie vaas. Dan weer maak ik een leuke krans. In het voorjaar zijn bolletjes favoriet. In de herfst ga ik bijvoorbeeld aan de slag met pompoenen en rozenbottels. En in de winter zal er heus wel wat goede nep tussen het echte groen opduiken.
edited_IMG_20161105_163439

Ook leuk als cadeau

Ga je naar een feestje en zoek je nog een origineel cadeau? Laat mij dan een Groen-Met-Bobby-stuk verzorgen. Makkelijk, bij je thuisbezorgd en gegarandeerd een hit, want ook fijn kant-en-klaar voor het feestvarken. Die hoeft niet op zoek naar een vaas of pot, want die zit er mooi al bij.  Niks afsnijden/schikken/ompotten dus, want dat is allemaal al door mij verzorgd.

IMG_20161119_152315

Houden of teruggeven

Het glas- en pot-werk mag je houden. Als je dat wilt tenminste. Wil je niet met die ‘troep’ blijven zitten, dan geef je het weer aan me terug als de bloemetjes zijn uitgebloeid. Verwerk ik het weer in een ander stukkie. Zo helpen we elkaar.

2012-06-13 12.38.03

Geen klant bij Mee Met Bobby…

…en toch interesse in mijn groenstyling? Stel je vraag via het contactformulier en wie weet kan ik je gewoon van dienst zijn. Denk aan groenstyling van je evenement, restaurant of winkel. Of steek eenmalig het huis van top tot teen in de bloemen en planten als verrassing voor je geliefde… De mogelijkheden zijn eindeloos en ik denk en doe graag met je mee!

IMG_20161217_173358