Hondentraining en gedragsadvies

Olle - Hondenman hondentraining Nijmegen (foto: Michael Basten)
Olle de Hondenman (foto: Michael Basten)
Naast de leukste en sportiefste uitlaatservice van Nijmegen biedt Mee Met Bobby je ook de leukste en sportiefste hondenschool van Nijmegen. Mijn vriend gaat als ‘de Hondenman‘ met vijf baasjes en hun honden het bos in om te lopen, oefeningen te doen en te speuren. Deze training is een combinatie van een gehoorzaamheidscursus en een wandeling en heet daarom de ‘Luisterwandeling’. De ideale manier om sportief met je hond bezig te zijn en tegelijkertijd te werken aan een gehoorzame hond! De trainingen vinden plaats in een van de vele mooie bosgebieden rond Nijmegen en elke les duurt ongeveer anderhalf uur. Plezier staat centraal en je hebt gegarandeerd een leuke ochtend of middag.

Train je gezellig mee?

De kleine groepen maken de hondentraining van de Hondenman heel persoonlijk. Maar vanwege de kleinschaligheid is er ook wel beperkt plek. Voor alle groepen is er een wachtlijst en het kan dus wel even duren voordat er een plekje voor je vrij is gekomen. Kijk op de website van de Hondenman voor achtergrondinformatie, beschikbaarheid en aanmelding: hondenman.nl.

Individueel gedragsadvies

Heb je behoefte aan een individuele aanpak van een gedragsprobleem van je hond? Ook dan kan de Hondenman uitkomst bieden met individueel gedragsadvies. Op de pagina Individuele training en advies vind je informatie over wat de Hondenman hier voor je kan betekenen. Hij is met name gespecialiseerd in angstige honden.