Spindoctor Ons Kaat

“Niets maakt mij zo blij als een bloeiende business.”

Ons Kaat def 001

Wil jij je nieuwe bedrijf een vliegende start geven?
Of een ingedutte business eens goed wakker schudden?
Schakel dan spindoctor Ons Kaat in!

Naast mijn werk als hondendeskundige en groenstylist, ben ik actief als spindoctor Ons Kaat. Ik help je graag je merk te definiëren en verder uit te dragen.
Jij als persoon bent daarbij het uitgangspunt. Bedrijven draaien immers niet om het bedrijf zelf, maar om de mens erachter. Jij bent uniek en ik denk graag mee over hoe jouw uniekheid optimaal uit de verf komt. Zodat jouw uiterlijke presentatie je innerlijke motivatie perfect weerspiegelt.

“Voor mijn eigen bedrijven, Mee Met Bobby en Groen Met Bobby, ben ik de hele dag op pad en spreek ik veel verschillende mensen. Daardoor voel ik nieuwe ontwikkelingen in de samenleving goed aan.”
busserieus

Foto: Michael Basten

Wat kan ik voor je betekenen?
– Brainstormen over een geschikte uitstraling van je bedrijf: in tekst, beeld en styling.
– Meedenken over een social media-strategie.
– Verzinnen van leuke acties voor je klanten.
– Je doorverbinden met mijn netwerk aan (creatieve) professionals, die de nieuwe ideeën kunnen realiseren.

“Ook in mijn vrije tijd ben ik altijd op zoek naar goede zakelijke ideeën. Die fotografeer ik en ik schrijf erover. Allemaal ervaringen waar jij je voordeel mee kunt doen.”
20140802_123531

Hoe gaat het in zijn werk?
– In een gesprek van een uur, via Skype of in het echt, brainstormen we samen.
– Dit gesprek kost 75 euro.
– Natuurlijk heb ik voorafgaand aan dit gesprek mijn huiswerk gedaan. Ik spit bijvoorbeeld je website en je profielen op social-media al door. Zo krijg ik vooraf een beeld van jou als persoon en je bedrijf en kan ik de juiste vragen stellen.
– Na afloop van het gesprek mail ik je een verslag mee met de factuur. Je hebt daarmee jouw actie- en/of nadenkpunten op een rijtje.

“Mijn missie is het om bedrijven te laten opbloeien. En daarmee de mensen achter die bedrijven.”
groenschaterlachend

Andere ondernemers over mijn hulp
Michael Basten, fotograaf (die ook bovenstaande foto heeft genomen):
“Ik was op zoek naar iemand die met me mee wilde kijken in mijn fotografiebedrijf. Door een andere kijk en interpretatie heeft Karin een zeer heldere visie meegegeven waardoor ik mijn bedrijf naar een hoger plan kan tillen. Karin, enorm bedankt voor je heldere blik.”

Else-Marie Vermolen-van Luyt, kunstenaar:
“Karin is voor mij een ware woordkunstenaar geweest. Ze heeft sprankelende promotieteksten geschreven die door verschillende kranten in Nederland zijn geplaatst als achtergrondinfo bij mijn exposities. Ook mijn profiel op de verschillende galerie-sites is erdoor opgefrist.
Karin is een kei in het bedenken van verkoopstrategieën en promotie-ideetjes. Ook de ingangen in de social media-kanalen weet ze goed te bespelen. Een echte aanrader!”

Ellen Ziengs van coaching Perspectiva:
“Karin heeft mij een aantal jaren geleden geholpen met mijn website. Ik nam contact met haar op omdat ik wist dat ze een goede tekstschrijver was. Naast het aanscherpen van de teksten had Karin ook duidelijke ideeën over de manier waarop ik mijn diensten het beste kon aanbieden op mijn site. Ze dacht mee en dat was voor mij erg waardevol.
Ze heeft een visie op ondernemerschap die mij erg aanspreekt, ze volgt haar hart en weet dit om te zetten in een mooi bedrijf. In al haar communicatie-uitingen zie je haar passie terug. Daarnaast is ze goed in het leggen van verbanden en brengt ze mensen met elkaar in contact als ze een toegevoegde waarde ziet.”

Sandra Lamers van trimsalon Beautiful Dog:
“Nooit gedacht dat ik mijn honden zou toevertrouwen aan een hondenuitlaatservice, totdat ik Karin van Mee met Bobby regelmatig in het bos zag en me verdiepte in haar website. Geen twijfel mogelijk… mijn honden zouden met haar meegaan. Mijn honden blij en ik dus ook.
En hoe leuk is het, als je dan ziet hoezeer Karin ook mijn werk waardeert als hondentrimster en mij haar Yorick toevertrouwt. Bij iedere nieuwe klant van Mee Met Bobby laat ze een kaartje achter van mijn mobiele trimsalon. Ze helpt bij het bedenken van nieuwe dingen binnen mijn bedrijf. Ze geeft advies en denkt mee. Kortom: Karin is ook zeer bedreven en waardevol als spindoctor. Een betere collega-ondernemer kun je je niet wensen.”
veld