Naast de leukste en sportiefste uitlaatservice van Nijmegen biedt Mee Met Bobby je ook de leukste en sportiefste hondenschool van Nijmegen. Mijn vriend gaat als ‘de Hondenman‘ met vijf baasjes en hun honden het bos in om te lopen, oefeningen te doen en te speuren.

twee baasjes houden hond Pip vast in het bos

Pip gaat het speeltje zoeken dat haar baasje heeft verstopt.

Deze hondentraining is een combinatie van een gehoorzaamheidscursus en een wandeling en heet daarom de ‘Luisterwandeling’. De ideale manier om sportief met je hond bezig te zijn en tegelijkertijd te werken aan een gehoorzame hond!

Labradoodle bij regenlaarzen en regenjas

Samen op stap zijn, verstevigt de band tussen baas en hond.

De trainingen vinden plaats in een van de vele mooie bosgebieden rond Nijmegen en elke les duurt ongeveer anderhalf uur. Plezier staat centraal en je hebt gegarandeerd een leuke ochtend.

Mountainbiker Olle rust uit met hond Runa bij riviertje

Wij willen alle baasjes aan het hardlopen en mountainbiken krijgen.

Kleinschalige hondentraining

De kleine groepen maken de hondentraining van de Hondenman heel persoonlijk. Maar vanwege de kleinschaligheid is er ook wel beperkt plek. Er is een wachtlijst en het kan dus wel even duren voordat er een plekje voor je vrij is gekomen. Kijk op de website van de Hondenman voor achtergrondinformatie, beschikbaarheid en aanmelding: hondenman.nl.

Bomen in een mistig veld

Tijdens de Luisterwandelingen geniet je van de natuur rondom Nijmegen.